ButikerKontakt

Hatthyllor och skohyllor

Inred för att skapa ordning för skorna på golvet i hallen med en skohylla och organisera dina jackor med hjälp av en hatthylla. Möbelmästarnas hallmöbler hjälper dig att förvara dina kläder och skor med stil. Vi har pratiska och snygga skohyllor och hatthyllor i olika stilar och material till bra priser. Vi har små och stora hyllor i trä och metall, klassiska som moderna. Inspireras av Möbelmästarnas breda utbud av hattyllor, skohyllor och klädställningar! Varmt välkommen att köpa hallmöbler on-line hos Möbelmästarna, eller i någon av våra fysiska butiker!

Snygga hatthyllor och snygga skohyllor!

Vilken stil på hatthyllor och skohyllor tycker du om?
Möbelmästarna har moderna hatthyllor och skohyllor i metall och klassiska hatthyllor och skohyllor i trä. Om du vill ha ett lättstädat hem, rekommenderar vi en vägghängd skohylla, som gör städningen enkel.

Behöver du förvaring till hela familjen? Titta på våra hatthyllor och skohyllor i flera plan som har plats för många mössor och skor. Vi har små hatthyllor och skohyllor i olika storlekar; hatthyllor och skohyllor som är 50 cm långa. Vi har stora hatthyllor och skohyllor som är 90 cm långa. Ta en titt på våra svensktillverkade hatthyllor och skohyllor! De är hallmöbler i mycket bra kvalité och har en snygg design som håller över tid.

Handla din skohylla och hatthylla online här hos oss på Möbelmästarna för snabb leverans.

Läs mindre