2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Zeve herrbetjänt

Zeve herrbetjänt

Oscarssons Möbel

En herrbetjänt tar hand om dina kläder och ser till att du snabbt och skrynkelfritt blir redo för dagen! Dina kläder hängs och läggs smidigt på herrbetjänten och förvaras på ett stilfullt sätt. Den lilla hyllan har en fördjupning för att dina accessoarer ska ha en alldeles egen plats och ligga kvar. Praktiskt och bekvämt!

Zeve herrbetjänt är en svensktillverkad herrbetjänt i premiumkvalité och passar dig som vill använda och slita på dina möbler länge.
Läs mer
2 090 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Zeve herrbetjänt är tillverkad i massiv ek eller i vitlackad massiv björk. Den finns i oljad ek, svartbetsad ek, vitoljad ek och vitlack. Detaljerna är tillverkade i slipat stål. 

En herrbetjänt är lika praktisk i hallen som i sovrummet, då du vill ta hand om dina kläder på bästa sätt och hålla dem fräscha och skrynkelfria. 

Zeve herrbetjänt är tillverkad i Sverige i premiumkvalité, av Oscarssons Möbel. Vi är stolta över att samarbeta med företaget, som designar och tillverkar sina möbler i Småland; allt från det lilla metallbeslaget till den färdiga möbeln. Oscarssons produktion knyter an till den småländska hantverkstraditionen och lägger fokus på kvalité, funktionalitet och harmonisk design. De använder trämaterial i alla möbler, ett levande material som blir allt vackrare med åren. En möbel tillverkad av Oscarssons, kommer finnas med dig i många år!

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik