• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Barbord

Ett barbord kan vara det perfekta valet för det mindre hemmet som inte har plats för ett stort matbord. Det är också snyggt att komplettera en befintlig matgrupp med ett matchande ståbord. Tack vare sin nätta storlek är de lätta att flytta runt så att inredningen kan möbleras efter sällskap och tillfälle. Kanske vill ni ta en snabb espresso vid köksfönstret för att under kvällen servera drinkar och snacks i bekväm höjd - ja då är barbordet helt perfekt. 

Vanliga frågor

Ett barbord är en nätt och smidig, multifunktionell möbel som passar lika bra till en kaffe i farten på morgonen som ett extra avlastningsbord och plats för vaser och inredning. I teorin platsar den i alla hem, men i praktiken kan det vara svårt att visualisera den faktiska platsen och nyttan. Här nedan svarar vi på några av de vanligaste frågorna som kommer in, och har du ytterligare är du välkommen att kontakta oss på: kundtjanst@mobelmastarna.se

Varför ska man ha ett barbord?

Förutom att det är trendigt snyggt och erbjuder en snabbare livsstil, så är fördelen mot att köpa ett litet matbord att barstolen låter benen och fötterna hamna under en istället för framför vilket gör att man kan sitta flera på mindre yta. Dessutom går ett ståbord använda utan stolar vilket är perfekt om bordet ska användas för servering vid kalas och mingel. 

Hur högt är ett barbord?

Det är vanligast att bord hitta mellan 90-120 cm i höjd. Ett lågt barbord är mindre utmärkande och kan funka att använda med lite högra vanliga stolar, medan en hög barhörna blir ett ordentligt statement. Fundera på vad som passar bäst med er nuvarande inredning, blir lätt och bekvämt för er att sitta och stå vid, och om barn ska kunna nå upp.

Ge dina måltider ett lyft

Det finns en särskild känsla i att kliva upp och sätta sig, till skillnad från att sjunka ner i en stol. Höga sittmöbler kopplas till restaurangbesök, hotell, och kanske flygplatsbaren. Platser där man är fylld med längtan och avkoppling - och den känslan plockar man gärna med hem. Här följer några förslag på barstolar som vi hoppas ger dig inspiration till att skapa känsloladdade platser i ditt eget hem.

Barbord med stolar i din lokala butik

I våra Möbelmästarbutiker hittar du ännu fler möbler och varumärken, utöver det breda sortiment vi har här på hemsidan. Butikerna har noga utvalda sortiment som har anpassats för sina lokala kundkretsar, och det gör varje butik unik och värd ett eget besök! Är du sugen på att skaffa en smidig, social bardel är du välkommen in till våra butiker där någon av våra kunniga kollegor hjälper dig att välja precis rätt möbel för ditt hem. Du guidas personligen genom sortimentet för att hitta rätt storlek, modell och prisklass. Välkommen in!

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna

sebastian@mobelmastarna.se