2024 - 7 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Barbord

Ett barbord kan vara det perfekta valet för det mindre hemmet som inte har plats för ett stort matbord. Det är också snyggt att komplettera en befintlig matgrupp med ett matchande ståbord. Tack vare sin nätta storlek är de lätta att flytta runt så att inredningen kan möbleras efter sällskap och tillfälle. Kanske vill ni ta en snabb espresso vid köksfönstret för att under kvällen servera drinkar och snacks i bekväm höjd - ja då är barbordet helt perfekt. 

Varför ska man ha ett barbord?

Förutom att det är trendigt snyggt och erbjuder en snabbare livsstil, så är fördelen mot att köpa ett litet matbord att barstolen låter benen och fötterna hamna under en istället för framför vilket gör att man kan sitta flera på mindre yta. Dessutom går ett ståbord använda utan stolar vilket är perfekt om bordet ska användas för servering vid kalas och mingel. 

Hur högt är ett barbord?

Det är vanligast att bord hitta mellan 90-120 cm i höjd. Ett lågt barbord är mindre utmärkande och kan funka att använda med lite högra vanliga stolar, medan en hög barhörna blir ett ordentligt statement. Fundera på vad som passar bäst med er nuvarande inredning, blir lätt och bekvämt för er att sitta och stå vid, och om barn ska kunna nå upp.

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna

sebastian@mobelmastarna.se