ButikerKontakt

Barstolar

Inred köket till en social yta för middagar, jobb, läxläsning och en kopp te. Hos Möbelmästarna köper du barstolar, skapade med omsorg för hela familjen, som passar både till barbord och till köksöar. Våra barstolar är stabila och av hög kvalité. Självklart har de skön komfort. Vi har ett urval som vi tror passar dig: barstolar i konstläder är lätta att torka av och hålla rena. En stol i tyg dämpar ljudet och maxar mysfaktorn i köket. Båda varianterna i modern design till bra pris!

Köp din barstol i någon av våra fysiska butiker, eller online!

Vilken barstol ska jag välja?

Hur kommer du använda din barstol? Kommer du använda ditt barbord så som ett vanligt matbord och sitta länge vid det, eller kommer det vara en plats för en snabb frukost, en kaffe, eller barhäng?
Om du använder barstolen som en stol att sitta länge i, rekommenderar vi att du köper en barstol som har stoppad sits och rygg. En barstol med karm, förhöjer komforten ytterligare. För barnfamiljen kan en barstol som är lätt att torka av vara en bra barstol. Välj i så fall någon av våra barstolar i konstläder, trä, plast eller microtyg.

Möbelmästarna har ett brett sortiment av barstolar; enkla, billiga barstolar, klassiska barpinnstolar, barstolar med stoppad sits, barstolar med karm, barstolar med rygg, barstolar i läder, barstolar i plast, barstolar i konstläder, barstolar i trä och trendiga barstolar med metallben.

Köp din barstol online hos Möbelmästarna med snabb leverans!

Läs mindre