2024 - 7 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Barstolar

Inred köket till en social yta för middagar, jobb, läxläsning och en kopp te. Här hittar du barstolar skapade med omsorg för hela familjen, som passar både till barbord och till köksöar. Inspireras av klassiska barpallar, eller lyxa till det ordenligt med en barstol med ryggstöd. Våra barmöbler är stabila och av hög kvalitet, och självklart med skön sittkomfort. 

Vilken barstol ska jag välja?

Kommer du använda ditt barbord som ett vanligt matbord och sitta länge vid det, eller blir det en plats för en snabb frukost, en kaffe, och barhäng? Om du planerar långa sittningar rekommenderar vi att du köper en barstol med ryggstöd och gärna stoppad sits. En stol med karm förhöjer komforten ytterligare. För korta sessioner duger en barpall alldeles utmärkt. För barnfamiljen behöver den vara lätt att torka av, och vi tipsar då om en sits i konstläder, trä eller microtyg.

Hur hög barstol ska man ha?

Vi tycker att det behöver vara omkring 30 cm mellan bordsskivan och stolens sits för att ge låren tillräckligt med plats, samt tillåta en bekväm sittställning över bordet. Med en höj- och sänkbar barstol justerar du enkelt sitthöjden efter bordet och kan ge dig själv bästa möjliga komfort. 

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna

sebastian@mobelmastarna.se