2024 - 6 - 24

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Vitrinskåp

Inred med ett vitrinskåp och förvara dina saker stilsäkert! Ett skåp med glasdörrar är en perfekt möbel att förvara i; du lyfter snyggt fram dina favoritprylar, men har också möjlighet att gömma undan det du vill förvara mer i skymundan. Möbelmästarna har glasskåp i olika stilar, storlekar och färger. Vi har skåp med både öppen och dold förvaring, och med belysning ifall man vill lyfta fram något alldeles särskilt. 

Vad ska man ha i ett vitrinskåp?

Det enkla svaret är: Vad du vill! Med skåpets snygga glasdörrar får du chansen att visa upp dina vackraste kristallglas, de senaste semestersouvenirerna, eller bara trivsamma inredningsdetaljer - i en dammfri miljö. Köper du skåp med belysning kan du verkligen lyfta fram utvalda ägodelar!

Hur ska man inreda ett vitrinskåp?

Trots att det är en förvaringsmöbel bör man tänka efter en extra gång innan man fyller på. Glasdörrarna avslöjar stök och myller på sekunden, så ett mer rakt, ordnat förhållningssätt är att föredra. Till inredningen är det aldrig fel att rada upp glas och porslin, men även glaskonst, stilrena kokböcker och torkade blommor gör sig utmärkt i glasskåp! 

Hur stort vitrinskåp ska jag köpa?

Det är svårt att köpa ett för stort skåp, då man oftast har iallafall en vägg som kan hantera storleken, så utgå ifrån var du har tänkt placera möbeln. Det viktigaste att ta hänsyn till i många fall är designen och färgen på både nya och befintliga inredningen. Din nya möbel bör matcha ditt nuvarande färgschema, men betänk också att benlösa mörka möbler känns tunga och kan få små rum att kännas trängre. 

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna

sebastian@mobelmastarna.se