• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Vitrinskåp

Inred med ett vitrinskåp och förvara dina saker stilsäkert! Ett skåp med glasdörrar är en perfekt möbel att förvara i; du lyfter snyggt fram dina favoritprylar, men har också möjlighet att gömma undan det du vill förvara mer i skymundan. Möbelmästarna har glasskåp i olika stilar, storlekar och färger. Vi har skåp med både öppen och dold förvaring, och med belysning ifall man vill lyfta fram något alldeles särskilt. 

Vanliga frågor

Ett vitrinskåp är inte bara en praktisk förvaringsmöbel utan även en snygg inredningsdetalj. Ett skåp där du tillåts belysa dina käraste ägodelar och visa upp glassamlingen, men även dölja det som döljas bör i en dammfri miljö. Ett glasskåps användningsområde är ganska rättframt, ändå är det lätt att slå knut på hjärnan när det väl kommer till kritan. För att lösa dina bekymmer har vi samlat de vanligast kundfrågorna här nedan.

Vad ska man ha i ett vitrinskåp?

Det enkla svaret är: Vad du vill! Med skåpets snygga glasdörrar får du chansen att visa upp dina vackraste kristallglas, de senaste semestersouvenirerna, eller bara trivsamma inredningsdetaljer - i en dammfri miljö. Köper du skåp med belysning kan du verkligen lyfta fram utvalda ägodelar!

Hur ska man inreda ett vitrinskåp?

Trots att det är en förvaringsmöbel bör man tänka efter en extra gång innan man fyller på. Glasdörrarna avslöjar stök och myller på sekunden, så ett mer rakt, ordnat förhållningssätt är att föredra. Till inredningen är det aldrig fel att rada upp glas och porslin, men även glaskonst, stilrena kokböcker och torkade blommor gör sig utmärkt i glasskåp! 

Hur stort vitrinskåp ska jag köpa?

Det är svårt att köpa ett för stort skåp, då man oftast har iallafall en vägg som kan hantera storleken, så utgå ifrån var du har tänkt placera möbeln. Det viktigaste att ta hänsyn till i många fall är designen och färgen på både nya och befintliga inredningen. Din nya möbel bör matcha ditt nuvarande färgschema, men betänk också att benlösa mörka möbler känns tunga och kan få små rum att kännas trängre. 

Matcha till en helhet

Var noga med såväl detaljerna som helheten. Ett ståtligt vitrinskåp som solitär i all ära, men så mycket trevligare det blir med ett matchande sideboard. Kolla in dessa populära skänkar och hitta inspiration för din helhet.

Populära skänkar

Ditt nästa vitrinskåp nära dig

Utöver det sortiment du hittar här på hemsidan finner du en ännu större bredd av andra möbler och varumärken i våra butiker. Våra lokala handlare tar fram ett sortiment som är anpassat för sina närområden och det gör att varje butik helt unik och värd att besöka! Letar du efter ett nytt glasskåp är du varmt välkommen in till oss där en av våra otroliga kollegor hjälper dig att välja rätt. Du får hjälp att navigera dig fram för att hitta rätt design, storlek och finesser. Något som särskiljer oss på Möbelmästarna är just den personliga servicen. Besöker du en av våra butiker är vi övertygade om att du kommer tillbaka gång på gång. Vi kan möbler och sätter dig och din unika situation i främsta ledet. Välkommen in!

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna

sebastian@mobelmastarna.se