2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Fri frakt

Sommarrea

  • Hem
  • Alessio matbord ø150 cm med iläggsskiva

Alessio matbord ø150 cm med iläggsskiva

Skapa en modern matplats med fantastiska Alessio matbord ø150 cm. Bordet har cirkulära former som samspelar till en trivsam möbel att umgås kring. Det har en rund bordsskiva med en väl tilltagen tjocklek på 3 cm. Bordets pelare har dekorativa ribbor.

Alessio ø150 cm passar för åtta personer i sin runda grundstorlek. Du anpassar bordet efter dina behov med iläggsskivan som ingår. När du förlänger bordet blir det elegant ovalt. Pelaren delar snyggt på sig vid förlängningen!

Iläggsskivan ger plats till två extra gäster. På så sätt kan ni samlas och umgås upp till 10 personer kring matbordet.

Läs mer
30% RABATT
13 293 kr
18 990 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Välj Färg

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Alessio runt matbord ø150 cm är tillverkat i oljad ekfanér och finns vitpigmenterad ek.

Ta hand om din möbel och undvik bestående fläckar genom att olja in den innan användning och upprepa behandlingen några gånger per år. Till den vitpigmenterade möbeln, rekommenderar vi Natural Oil, som är genomskinlig, om du vill behålla den vita pigmentering som möbeln har och White Wood Oil om du vill ha mer pigment i möbeln. Den mörkbetsade möbeln behandlas med Furniture Polish vid behov. 

Den runda formen på ett matbord är en perfekt form för att vara social. Alla syns vid ett runt matbord och har lätt att prata med varandra! Ingen hamnar ute på kanten och alla har samma plats i sammanhanget. Alla hamnar i centrum. Ett runt matbord är idealiskt för barnfamiljen, då det har fördelen att det saknar hårda kanter att stöta sig emot, har inga vassa kanter att göra sig illa på. Sedan har vi ju den vackra, runda formen i sig; den mjukar upp, ger liv och spänning till rummet.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik