• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Alessio matbord ø130 cm med iläggsskiva

Alessio matbord ø130 cm med iläggsskiva

Skapa en modern matplats med fantastiska Alessio matbord ø130 cm! Bordet har cirkulära former som samspelar till en trivsam möbel att umgås kring. Det har en rund bordsskiva med en väl tilltagen tjocklek på 3 cm. Bordets pelare har dekorativa ribbor.

Alessio ø130 cm passar för 6 personer i sin runda grundstorlek. Du anpassar bordet efter dina behov med iläggsskivor, som du enkelt förlänger bordet med och får ett ovalt bord. Pelaren delar snyggt på sig vid förlängningen.

I köpet ingår en iläggsskiva och du kan komplettera med ytterligare en. Varje iläggsskiva ger plats till två extra gäster. På så sätt kan ni samlas och umgås upp till 10 personer kring matbordet.

Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

16 990 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Vitpigmenterad
  • Brun
Höjd74
Diameter130
Volym0.4
MaterialEkfanér, mdf
Ben / Fot / Underredeekfanér, mdf
Tillverkad iEuropa

Detaljerad information

Alessio runt matbord ø130 cm är tillverkat i oljad ekfanér. Du kan välja mellan att köpa matbordet i vitpigmenterad ek, eller mörkbetsad ek.

I serien Alessio finns också ett litet runt matbord ø115 cm och ett stort runt matbord ø150 cm.

Ta hand om din möbel och undvik bestående fläckar genom att olja in den innan användning och upprepa behandlingen några gånger per år. Till den vitpigmenterade möbeln rekommenderar vi Natural Oil, som är genomskinlig, om du vill behålla den vita pigmentering som möbeln har och White Wood Oil om du vill ha mer pigment i möbeln. Den mörkbetsade möbeln behandlas med Furniture Polish vid behov. 

Den runda formen på ett matbord är en perfekt form för att vara social. Alla syns vid ett runt matbord och har lätt att prata med varandra! Ingen hamnar ute på kanten och alla har samma plats i sammanhanget. Alla hamnar i centrum. Ett runt matbord är idealiskt för barnfamiljen, då det har fördelen att det saknar hårda kanter att stöta sig emot, har inga vassa kanter att göra sig illa på. Sedan har vi ju den vackra, runda formen i sig; den mjukar upp, ger liv och spänning till rummet.

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.