ButikerKontakt

Auckland matta rund dia 250 ull

Rowico Home

Auckland är en rund, stor matta. Den har en diameter om 250 cm och är tillverkad i grå ull. Det är en naturnära matta som ger en lugn bas i rummet. Vi supergillar denna vackra ullmatta!

Mattan är i 100% naturfärgad ull pch är en slitstark handknuten matta av hög kvalitet. Den är varm och skön att gå på.

Auckland finns i storlekarna 200x290 cm, 240x340 cm och som rund matta med diameter 250 cm. Den finns i naturfärgad ull och grå ull.
Läs mer
6 995 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Natur
  • Grå
Längd250
Bredd250
Volym0.081
MaterialUll

Detaljerad information

En rund matta ger harmoni till ett rum. Det är också ett enkelt sätt att addera extra feeling till ett rum! En rund matta kan vara detaljen som gör att rummet lyfter till höjderna. Det är lätt att flytta runt en rund matta till olika platser i rummet - de passar nästan överallt!

Ullmattor har många fördelar. Ullen är naturligt värmereglerande och svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt. Ull är ett naturmaterial som använts av människan till kläder i tusentals år. Tack vare sin unika slitstyrka är ett utmärkt material till saker vi använder mycket och ofta, som mattor. Ullmattor är också idealiska ur rengöringssammanhang. Ull är ett naturmaterial som innehåller lite fett, vilket gör mattan naturligt smutsavvisande. Smutsen, eller spilld vätska lägger sig ofta på mattans yta och är lättare att ta bort. Om du får en våt fläck på mattan, sug då upp den med hushållspapper. Dammsuga mattan ofta, så att inte grus och annan smuts ger slitage på fibrerna. Då får du en matta som håller i många år framöver!