2024 - 6 - 14

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Gångmattor

Gör din hall lite mysigare med en lång gångmatta. Som tavlor på golvet kan mattor förgylla och komplettera hela inredningen, och med stora mattor lyfter du hela rummet i ett svep. En hallmatta passar även fint i köket, bredvid sängen, och även husvagnen pryds bäst med en långsmal matta. För en riktig kulturupplevelse kan du lägga den vid tavelväggarna som gallerimatta och strosa runt med dina vänner. 

En del gångmattor har gummibaksida som gör att de ligger helt still på golvet, vilket är tryggt i utrymmen där du rör dig mycket.

Vad är en gångmatta?

Gångmattor, eller gallerimattor, är långsmala mattor som är perfekta i hallen eller i korridorer genom huset. De är vanligtvis tunna för att mattor ska kunna öppnas över dem utan att fastna. 

Vad ska man ha en hallmatta till?

Hallmattor är perfekta för att stoppa den första smutsen innanför ytterdörren, och skänker sedan behaglig värme för fötterna när skorna åker av. Det är även ett enkelt sätt att ge färg åt husets första rum, och går att byta efter säsong för att aldrig tröttna på sitt hem. De är också snygga i köket framför diskbänken där man oftast rör sig utmed kanten och vill känna mjukhet under fötterna när man hackar grönsaker. 

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna
sebastian@mobelmastarna.se