2024 - 6 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Kenya Måttbeställd Matta Rosa

Kenya Måttbeställd Matta Rosa

InHouse Group

Print this page
Kenya är en tät och mjuk matta med fin lyster. Mattan är tillverkad av polyamid i en sammetsmjuk velourkvalitet som både är lätt att sköta och mjuk och skön att sätta fötterna på. Kenya har en fin glans i luggen som ger en exklusiv känsla. Mattans lyster gör att färgen kan upplevas som starkare eller mildare beroende på hur ljuset faller på den.

Mattan är ca 12mm tjock med en baksida i filt (fusionback). Kenya är lämpad för hemmiljö. Den är akustikdämpande, ljusäkta och tål att läggas i trappor samt att använda tillsammans med golvvärme.

Kenya är kantad med en langettsöm i samma färg som mattan, ej bandkantad som den är på vissa bilder. Om du önskar bandkant, beställer du mattan direkt i butik.

Måttbeställ en matta i exakt den storlek du själv väljer! I webshopen kan du köpa ett urval av våra mattor som går att måttbeställa. Du kan köpa dem i våra mest populära storlekar.

Varmt välkommen till någon av våra fysiska butiker för att titta på ett stort sortiment av olika mattor som du kan skräddarsy precis efter dina egna behov och smak. De finns många olika designs, material och färger. Du får en måttbeställd matta helt efter dina önskade mått.
Läs mer
8 970 kr
Visa prishistorik

Storlek

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Rosa
MaterialPolyamid, filtbaksida
UtseendeInklusive langett
Storlek
  • 230x350
  • 200x300
MöbeltypMåttbeställd matta
VarumärkeInhouse Group

Detaljerad information

Kenya kan både användas som heltäckande matta eller som måttanpassad i valfria mått. Väljer du att använda Kenya som en vanlig rumsmatta rekommenderas att mattan kantas. Du väljer mellan en sydd kant i matchande färg eller kantband som finns i flera olika färger.  

Skötselråd: Dammsug mattan regelbundet i luggens riktning, undvik roterande borstar samt robotdammsugare. Ta bort fläckar direkt när de uppstår, gnugga inte på fläcken. Anlita fackman för tvätt. Avfärgning kan förekomma. Mattunderlägg rekommenderas.

Slitageklass: Class 23

Komfortklass: 4

Brandklass: Cfl-s1

Lugg: 100% polyamid

Totalhöjd: 12mm

Luggvikt: 1260 gr/m2

Bredd: 400cm +- 1%

Miljömärkning: GUT nr 608B20B1