• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Patronen fåtölj

Patronen fåtölj

Patronen fåtölj är tillverkad av anrika Bröderna Anderssons Möbler i Småland. Den är otroligt smäcker och elegant i sin böljande design! Den har en perfektion i form och komfort som håller lång tid framöver. Fåtöljens synliga stomme är tillverkad i formpressad ek. Fåtöljen är designad efter kroppens former, vilket ger en hög sittkomfort. Den har en skön svikt och följsamhet tack vare den genomtänkta konstruktionen på stommen.

Patronen fåtölj är designad av G A Berg, svensk formgivare och en av förgrundsgestalterna för stilen Swedish Modern.
Läs mer
16 820 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Grå
  • Brun
Bredd67
Djup82
Höjd99
Sitthöjd40
Sittdjup50
MaterialFårskinn
LevererasMonterad
SortimentMöbelmästarna
Tillverkad iSverige
Tygets färgGrey
Komfort
  • Fast

Detaljerad information

Fårskinnen kommer från uppfödare som uppfyller krav på etisk djurhållning. Fårskinnen kommer från djur som i första hand föds upp som köttdjur och där skinnen som annars skulle kasserats vidareförädlas.

I vår webbshop kan du köpa Patronen i ljusgrått, mörkgrått och brunt, men stomme i oljad ek. Om du önskar en annan färg, eller trä, är du varmt välkommen in till en av våra butiker!

Säg Bröderna Anderssons till en designintresserad och ett visst känsloskimmer glimmar till i ögonen. Det märks direkt när man är förälskad. Den stilsäkra svenska designen, kvaliteten in i minsta lilla detalj och den obegränsade valfriheten när det gäller klädsel gör att man faller pladask vid första ögonkastet. Och sedan är man fast. Det är kärlek som varar, även rent bokstavligt. En möbel från Bröderna Anderssons är en investering som håller i generationer och med en ny klädsel kan du enkelt anpassa den efter tidens trender och din personliga smak.