2024 - 6 - 24

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Svensktillverkad

Kampanj

  • Hem
  • Celia soffbord

Celia soffbord

Oscarssons Möbel

Celia är ett soffbord har en tidlöst sofistikerad design. Formen är oval, nätt och luftig. Soffbordet har en praktisk hylla, där du kan lägga det du vill ha smidigt tillhands i vardagen. Soffbordet är tillverkat i massiv ek i premiumkvalité.

• Premiumkvalité
• Svensktillverkat
• Finns i två storlekar: 120x50 cm, H50 cm och 140x56 cm, H50 cm.
• Praktisk hylla för förvaring.
• Soffbordet finns i oljad ek, vitoljad ek, mörkbetsad ek och svartbetsad ek.
Läs mer
10% RABATT
6 444 kr
7 160 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Välj Färg

Längd

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Celia soffbord är tillverkat av Oscarssons Möbel i Småland. Vi är stolta över att samarbeta med företaget, som designar och tillverkar sina möbler i Småland; allt från det lilla metallbeslaget till den färdiga möbeln. Oscarssons produktion knyter an till den småländska hantverkstraditionen och lägger fokus på kvalité, funktionalitet och harmonisk design. De använder trämaterial i alla möbler, ett levande material som blir allt vackrare med åren. En möbel tillverkad av Oscarssons, kommer finnas med dig i många år!

Upptäck den eleganta och praktiska lösningen för ditt vardagsrum med ett ovalt soffbord, som Celia! Detta sofistikerade och stilrena soffbord är det perfekta valet för att förbättra både funktionaliteten och utseendet i ditt vardagsrum.

Med sin ovala form tar soffbordet upp mindre golvyta än ett traditionellt kvadratiskt soffbord, vilket gör det till en optimal lösning för mindre vardagsrum. Trots sin mindre storlek har soffbordet fortfarande gott om plats för att placera dina drycker, böcker, fjärrkontroller och andra tillbehör som du vill ha nära till hands.

Soffbordet har också en elegant och modern design som gör att det passar in i många olika inredningsstilar. Det är tillverkat av högkvalitativt material och har en robust konstruktion som gör att det kan håller sig i toppskick under lång tid.

Ovala soffbord är också praktiska för att skapa en naturlig flödesriktning i ditt vardagsrum. Dess mjuka form gör att det lättare att röra sig runt bordet och mellan möblerna i rummet, vilket kan göra det mer bekvämt och användbart i vardagen.

Sammantaget är Celia ovalt soffbord den perfekta lösningen för alla som söker en elegant, praktisk och platsbesparande möbel till sitt vardagsrum. Med dess moderna design, höga kvalitet och användbarhet, kan detta soffbord förbättra både funktionaliteten och utseendet i ditt vardagsrum. Så förbättra ditt hem med Celia ovalt soffbord idag och upplev en mer avslappnad och bekväm vardag!

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik