2024 - 4 - 20

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Above

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig möbler från Above! När du köper en stoppmöbel från dem, vet vi att du får en möbel som du blir nöjd med. Soffor och fåtöljer är alltid sittriktiga, kvalitativa och personliga.  

I mitten av 1990-talet startade Britta och Ove Petersson sitt familjeföretag Above Möbel. Namnet härstammar från namnet Ove med prefixet AB(aktiebolag). Idag drivs företaget vidare av parets söner, Fredrik och Henric. Design och utveckling drivs i Skåne och produktionen finns i Polen.  

ABOVE

Tidlösa soffor och fåtöljer

Kvalitetsmöbler är synonymt med Möbelmästarna och därför är Above Möbel AB en självklar leverantör till oss. En svensk möbeltillverkare med mottot att tillverka prisvärda kvalitetsmöbler.

Above har ett brett sortiment med soffor, fåtöljer och bäddsoffor. Möblerna har genomgående bra kvalitet, stabil konstruktion och hållbara material. På flera av modellerna lämnar de 10 års garanti på dynorna!

Malte hörnsoffa från Above

En premiumsoffa, där vi lagt extra mycket omsorg på materialval och detaljer, som klädd armstödschatos - där har du Malte! Malte hörnsoffa har en hög rygg med rejält stöd i kombination med en sits i formgjuten kallskum, vilket ger en stabil och bekväm sittupplevelse. Soffan är gediget tillverkad och håller att användas i många år framöver.

Denna omtyckta modell kan du anpassa efter ditt hem och din smak! Den finns i flera olika kombinationer och du kan välja den i olika tyger och vackra läder. För att få en extra arbetat elegant soffa, väljer du en trächatos på armstödet, tygklädd chatos är standard. I vår webshop har vi valt att visa denna kombination, i tyg Bonnie & Clyde. Tyget är ett trevligt kombinationstyg, där sitsen är enfärgad och ryggdyorna vackert bladmönstrade. Benen är ek. Malte hörnsoffa är tillverkad med stor omsorg kring materialval. Hållbara material som du kan vara trygg med en lång tid och på så sätt göra skillnad för miljön och hushålla med naturens resurser.

Hitta din drömsoffa i en av våra butiker!

Aboves soffor är anpassningsbara och du kan själva välja på olika tyger, armstöd, ben och kombinationer. Above ger dig förutsättningarna att sitta riktigt skönt i en soffa som du själv formar så att den passar dina behov. Ta gärna hjälp av vår kunniga personal i butikerna för att forma din drömsoffa!


Välkommen in!