2024 - 4 - 17

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Oscarssons Möbel

Oscarssons Möbel

Oscarssons Möbel är ett svenskt företag som grundades 1986 av Lennart Oscarsson. Lennart designar och formger möblerna. Signumet för Oscarssons design är rena linjer, enkla former i gedigna material. Möblerna kännetecknas av det klassiskt skandinaviska formspråket. Där finns träet och metallen som inbjuder till beröring. Oscarssons glöder för vacker, innovativ design med en rejäl dos funktionalism. De använder levande material som bara blir vackrare med åldern. På så sätt är vi övertygade om att du med en möbel från Oscarssons, får en vän att umgås med i vardagen under en lång, lång tid framöver. 

Småländsk kvalitet

Möblerna arbetas fram från idé till färdig produkt i Oscarssons fabrik i småländska byn Ruda. De är tillverkade i massivt trä kombinerat med bland annat slipat stål. Hela produktsortimentet går att kombinera de olika möblerna sinsemellan.

Oscarssons tillverkar möbler för oss som tror på ett gott hantverk, att det gör skillnad i känsla, hållbarhet och kvalitet. De tillverkar hela möbeln i lilla Ruda; ner till minsta beslag. Den småländska hantverkstraditionen genomsyrar företagets hela arbetssätt. Med en möbel producerad av Oscarssons, vet du att du får den kvalitetsmöbel du förtjänar.