• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Möbelvård

Ge dina möbler ett längre liv med ordentlig möbelvård! Njut av dina möbler mer och håll dem fräscha med väl utvalda produkter för just dina möbler. Ett gott val för dig och för miljön. Vi har många olika produkter för exempelvis textilrengöring och trä- och lädervård. Behöver du hjälp att tvätta soffklädsel, olja in träbord eller impregnera textil är du välkommen in till någon av våra butiker för rådgivning. 

Läs mer om hur du tar hand om dina möbler på vår sida om skötselråd

Ta hand om dina möbler

Många möbler behöver regelbundet smörjas in och putsas för att inte torka ut, få sprickor och gå sönder i förtid. Andra vill bli impregnerade som skydd mot väta och fläckar. Använder du fel vård- och rengöringsprodukter för dina möbler riskerar materialet att ta skada och bli missfärgat. Detsamma gäller smutsfläckar på exempelvis skinn som kan förvärras av fel kemikalier och teknik. 

Är du osäker på vad din möbel kräver är du välkommen att kontakta oss på kundtjanst@mobelmastarna.se eller läs mer om möbelvård på vår sida om skötselråd för möbler.

All möbelvård i din lokala butik

I våra butiker finner du en större bredd av kvalitetsprodukter för att ta hand om möbler. De lokala handlarna har tagit fram ett sortiment, utöver det som finns på hemsidan, som är anpassat för det lokala området. Du kommer få hjälp att navigera dig genom sortimentet för att hitta rätt produkt för din möbel och material så att din möbel kan tjäna dig i många fler år. Något som särskiljer oss på Möbelmästarna är just den personliga servicen. Har du väl besökt en av våra butiker är vi övertygade om att du kommer tillbaka. Vi kan möbler och sätter kvalitet, hållbarhet och service i främsta ledet. Välkommen in!

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna
sebastian@mobelmastarna.se