ButikerKontakt

Skänkar

Skänken är en vacker möbel som erbjuder snygg och smidig förvaring, och en bastant tyngd till rummet. En skänk passar lika bra i matsalen och vardagsrummet som i sovrummet, och ger med sina många lådor ordentliga förvaringsmöjligheter, och den breda toppskivan föder stora inredningsdrömmar till liv. Möbelmästarna har ett bredd sortiment av sideboards i olika storlekar, stilar och material; med såväl öppen som dold förvaring och med dörrar i glas för en lättare, luftigare känsla. 

Vanliga frågor

Att köpa en stor möbel är inget beslut man bör ta lätt på, och vi vet precis hur lätt det är att börja tveka. Vi tycker det är viktigt det är att ta sin tid och ställa frågor för att kunna fatta rätt beslut, så därför har vi sammanställt några av de vanligaste frågorna som kunder frågar. Har du en fråga som inte har besvarats? Maila oss då gärna på: kundtjanst@mobelmastarna.se

Vad är en skänk?

Skänken är från början en köksmöbel som man förvarade porslin och andra köksredskap i, och maten serverades ofta ifrån den stora bordsskivan. Idag är den minst lika vanlig i vardagsrummet som TV-bänk eller dekorativ avställningsyta med ordentlig förvaring, eller som ett snyggt linneskåp i sovrummet. 

Vad har man i ett sideboard?

Ett sideboards innehåll tycker vi ska formas efter rummet och de föremål som är mest användbara där. I köket får du dold dammfri förvaring för det finporslin som bara kommer fram till jul, och i vardagsrummet dukar du snyggt undan alla sällskapsspel på ett och samma ställe. Men även skänkens utseende kan påverka innehållet, exempelvis om du har glasdörrar kan du välja att lyfta fram dina vackraste kristallglas likt i ett vitrinskåp. 

Få till helheten

Sideboard är ståtliga möbler som kan lyfta ett rum, men ensam är inte alltid stark. Med ett matchande vitrinskåp komponerar du en helhet som låter dig inreda både öppet och stängt, stort och på detaljnivå. Kolla in dessa populära vitrinskåp och hitta din helhet.

Hitta din skänk eller sideboard

Utöver vårt fina sortiment av skänkar och sideboards du hittar här på webben finns det en uppsjö av andra möbler och varumärken hos våra lokala Möbelmästare. Butikerna tar fram lokalt anpassade sortiment som speglar vad närområdets kunder eftersöker, och det gör varje butik unik och värd ett besök! Om du söker en ny förvaringsmöbel är du välkommen in till din närmaste butik där en av våra kunniga kollegor hjälper dig att hitta rätt för just ditt hem. Något som särskiljer oss på Möbelmästarna är den personliga servicen. Har du väl besökt en av våra butiker är vi övertygade om att du kommer tillbaka. Vi kan möbler och sätter kvalitet, hållbarhet och service i främsta ledet. Välkommen in!

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna
sebastian@mobelmastarna.se