• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Colima Matta White

Colima Matta White

InHouse Group

Colima är en handtuftad ullmatta i en organisk form. Mattan har tuftats för hand i ett vitt ullgarn. Luggen är tät och tjock och har ett karvat mönster i oregelbundna ränder över hela mattan. Baksidan är i textil. Colima passar fint t ex under favoritfåtöljen, i sovrummet eller varför inte som solitär mitt i rummet. Handtuftade mattor tillverkas för hand genom att skjuta in garn genom en uppspänd väv. Tack vare denna teknik finns det möjlighet att skapa mattor med mycket detaljerade mönster och former. Colima är ett vackert hantverk som håller från år till år.

• Organisk form
• Karvat mönster
• Handtuftad ullmatta
Läs mer
2 516 kr
3 145 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Leveranstid 1-2 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Vit
Längd160
Bredd160
Diameter160
MaterialUll/Polyester

Detaljerad information

En enfärgad matta i reliefmönster som Colima, är en utmärkt investering för ditt hem eftersom den kombinerar stil och funktionalitet på ett elegant sätt. Reliefmönster innebär att mattan har en textur som ger en extra dimension till ytan, vilket ger en sofistikerad och modern känsla.

En enfärgad matta i reliefmönster är också en mångsidig inredningsdetalj som passar in i alla rum och kan matchas med det mesta. En sådan matta kan till exempel vara ett perfekt komplement till en minimalistisk eller skandinavisk inredning, där enkelhet och rena linjer är viktiga.

Colima är tillverkad i ull. Ull är ett naturligt självrengörande material som stöter ifrån sig smuts och fukt. En matta i ren ull är därför enkel att hålla fräsch och med rätt skötsel håller den sig fin under många år framöver.  

Mattan har en organisk form. Den organiska formen skapar en naturlig känsla i ditt hem. En matta med organisk form är också en utmärkt lösning för att skapa en avslappnad atmosfär i ditt hem. Dess mjuka och naturliga utseende ger en känsla av lugn och ro i vardagen. 

Colima tuftas för hand i Indien av erfarna hantverkare, därför kan små skillnader i nyans och vävstruktur förekomma. Varje matta är ett unikt exemplar, tillverkat med stor omsorg och yrkesskicklighet. InHouse Groups vävare arbetar enligt rättvisa arbetsvillkor och det används inga giftiga kemikalier i tillverkningen.