2024 - 6 - 23

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Paloma reclinerfåtölj i läder

Paloma reclinerfåtölj i läder

Hjort Knudsen

Print this page
Paloma är en helt fantastisk reclinerfåtölj som tar premiumkomfort till en ny nivå! Med sina otroliga funktioner kommer du att känna dig som kungen eller drottningen av avkoppling. Tänk dig en fåtölj som kan luta ryggen så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att du kan ställa in det precis som du vill med en elektrisk kontroll. Det är som att ha din personliga avslappningsassistent!

Och det blir ännu bättre! Paloma har en flip-up pall, vilket betyder att du kan ge dina trötta fötter den ultimata vilan. Säg adjö till tråkiga och stela nackar, för med Paloma kan du justera nackstödet precis som du vill. Höjden, vinkeln - allt för din bekvämlighet! Nackstödet justerar du manuellt, övriga funktioner med knappar och elstyrning.

Vänta, det finns mer! Fotstödet är lika flexibelt som en yogainstruktör. Du kan fälla det ut i vilken vinkel som helst, så att du kan hitta den perfekta positionen för att njuta av din stund av avkoppling. Och om du vill ha lite extra kul kan du även snurra runt med Paloma. Det är som en karusell för vuxna!

Och låt oss inte glömma designen. Paloma är en riktig skönhet med sina vackra detaljer. Tänk dig ekträ på sidorna och ett elegant svart underrede som framhäver fåtöljens läder på bästa sätt. Det är dansk design när den är som bäst!

Så om du är redo att satsa på ditt sittande och koppla av som aldrig förr, då är Paloma fåtöljen för dig. Du förtjänar det bästa, och Paloma är definitivt det bästa. Slå dig ned, luta dig tillbaka och njut av en stund av ren lyx och avkoppling. Du kommer inte att ångra dig!
Läs mer
20 495 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 7-8 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Leather Clean & Protect Maxi

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Celia fåtöljbord
Celia fåtöljbord
3 348 kr
3 720 kr

Välj Färg

Beställningsvara

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Svart
Bredd76
Djup84
Höjd104
Sitthöjd44
Sittdjup50
Volym0.38
MaterialLäder -Soleda/soleda
RyggFormgjuten skum+HR2808
SitsFormgjuten skum
Ben / Fot / UnderredeX-fot, metall, svart
LevererasOmonterad
Tillverkad iEuropa
Tygets namnSoleda
Vikt inkl emballage39
MöbeltypLäderfåtölj
VarumärkeHjort Knudsen

Detaljerad information

I vår webshop kan du köpa fåtöljen i svart semianilinläder. Lädret är mycket mjukt och följsamt. Det är lätt att rengöra med en lädervårdsprodukt. Sidorna är klädda i mörk ek och benen är i svart metall. Om du önskar fåtöljen i ett annat läder, tyg eller färger, är du varmt välkommen in i en av våra butiker!

För mer information, se faktabladet nedan.

Det finns flera fina egenskaper hos en läderfåtölj!

Hållbarhet: Läder är ett naturligt slitstarkt material som är känt för sin hållbarhet. En fåtölj i läder kan stå emot daglig slitage och hålla sig i gott skick under många år. Lädret är också resistent mot fläckar och spill, vilket gör det enklare att rengöra och underhålla.

Stil: Läder ger en klassiskt elegant look till en fåtölj och kan passa in i många olika inredningsstilar. 

Komfort: Läder är ett mjukt och följsamt material som formar sig efter din kropp när du sitter i fåtöljen. Det ger en bekväm och avslappnande sittupplevelse. 

Enkel att underhålla: Fåtöljer i läder är lätta att rengöra och underhålla. Det räcker oftast med att torka av dem med en fuktig trasa för att hålla dem rena och fräscha. 

Ladda ner

 • Paloma farskinn faktablad.pdf

  Klicka här

 • Paloma lader och tyg faktablad.pdf

  Klicka här