2024 - 7 - 19

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Nyhet

Sommarrea

  • Hem
  • Åhus stol svart

Åhus stol svart

Bjud in Åhus stol till matrummet! Ett enkelt sätt att skapa effekt kring matbordet är en stol med vackra former och detaljer. Åhus stol ger en finstämd lyx till bordet med rundat ryggstöd och flätad sits. Den halvcirkelformade överdelen ger ett gott stöd till ryggen och den flätade sitsen en hög sittbekvämlighet. Åhus är en modern stol med klassiska referenser. Den passar perfekt både som stol till matbord, som solitär i hallen, eller som skrivbordsstol.

Åhus stol är tillverkad i svartbetsad ek och har en matchande sits i flätat, vaxat, papperssnöre. Lägg märke till sitsens vackra mönster!

Stolen säljs i 2-pack, priset gäller per styck.

Sitsen behandlas inte. De svartbestade Åhusmöblerna behandlas ej.
Läs mer
40% RABATT
1 434 kr
2 390 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Välj Färg

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Åhus matbord 180 cm

Åhus matbord 180 cm

Ett matbord i trä känns naturligt och förmedlar värme och harmoni. Träets synliga ådring och mjukt s...Läs mer

Välj Färg

MÄSTARPRIS
i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

4 490 kr

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

White Wood Oil

White Wood Oil

Ge din vitoljade möbel fin lyster med White Wood oil. Det är en vårdande, vitpigmenterad olja som ge...Läs mer

145 kr

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Produktbeskrivning

En matstol i trä är den perfekta möbeln för alla som söker en stilren och naturlig look i sitt hem. Med sin vackra trädesign ger den en varm och inbjudande känsla till ditt matbord samtidigt som den är otroligt bekväm att sitta i.

Trästolar är också känt för att vara hållbara och lättskötta. Med rätt skötsel kan du njuta av din trästol under många år framöver. Trä är också ett naturligt material som inte bara är vackert utan också hållbart för miljön.

Med sin klassiska design passar en matstol i trä perfekt i alla typer av inredningar. Oavsett om du har en modern eller traditionell stil, kommer en trästol att passa in och höja atmosfären i ditt hem.

En annan fördel med en matstol i trä är att den kan lätt matchas med andra möbler och dekorationer i ditt hem. Du kan enkelt kombinera den med andra trämaterial eller metall och skapa en snygg och sammanhängande look.

I serien Åhus ingår matbord, tilläggsskivor, skänk, mediabänk och stol. Serien har god kvalité till bra pris.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Ladda ner

Kontakta butik