2024 - 4 - 17

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Harlan karmstol

Harlan karmstol

Rowico Home

Print this page
Ta i trä! Det kommer du göra varje dag med Harlan stol kring matbordet. Och finns det något ljuvligare, än att känna trä mot handen?

Harlan karmstol med sits i flätat papperssnöre är inspirerad av en klassisk 50-60-tals design. Den designen har alltid något modernt över sig: en skandinavisk lätthet och elegans. De runda formerna möter de raka och blir en perfect match. Karmarna skapar extra komfort.

Harlan finns i massiv lackad ek och massiv lackad brun ek. En helt monterad stol med ett gediget hantverk.
Läs mer
3 995 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Beställningsvara

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Ek
 • Brun
Bredd56
Djup54
Höjd86
Sitthöjd47
Sittdjup46
Volym0.3079
MaterialTrä
LevererasMonterad
Tillverkad iAsien
YtbehandlingLackad
Vikt5.6
Vikt inkl emballage10.8
MöbeltypTrästol
VarumärkeRowico Home

Detaljerad information

En karmstol gör upplevelsen kring bordet både mer lyxig och bekväm. Den har både ryggstöd och armstöd, som gör det enkelt att koppla av kring bordet. För äldre och barn kan karmstolen ge det där lilla extra stödet för armarna som är behövs. En karmstol är en mångsidig stol, som både passar som matbordsstol och som solitär i hallen, eller vardagsrummet.

Varför är en stol i trä bra?

En matstol i trä är den perfekta möbeln om du söker en stilren och naturlig känsla för ditt hem. Med sin vackra trädesign ger den en varm och inbjudande känsla till ditt matbord, samtidigt som den är bekväm att sitta i. Träet är mjukt och behagligt. 

Trästolar är hållbara och lättskötta. Med rätt skötsel kan du njuta av din trästol under många år framöver. Trä är också ett naturligt material som inte bara är vackert utan också hållbart för miljön.

Med sin klassiska design passar en matstol i trä perfekt i alla typer av inredningar. Oavsett om du har en modern eller traditionell stil, kommer en trästol att passa in och höja atmosfären till skyarna!

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

 • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
 • Dammtorka regelbundet.
 • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
 • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play