2024 - 7 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Sängbord

Sängmöbler faller ofta i glömska trots sin viktiga funktion. Inom armlängds avstånd finner du allt du behöver för natten, och i sängbord med låda får du dammfri förvaring för den boken du aldrig hinner läsa! På större nattduksbord får du även plats med snygga dekorationer och accessoarer som förgyller estetiken.

Inred ditt sovrum med en elegant sängmöbel och lägg den sista pusselbiten för en ombonad och mysig sovplats. Passar en klassisk modell med ben dig bäst? Eller en vägghängd modell som gör dammsugningen smidig? Vi har bord och sängskåp i olika stilar och material, för små och stora sovrum.

Vilket sängbord ska jag köpa?

De flesta sängmöbler passar till de flesta sängar och därför kan du gå på mycket på känsla och välja ditt bord utifrån storlek och personligt tycke. Sovrummet handlar om vila och välmående så leta efter en möbel som hjälper dig att få den sovrumsmiljö som du tycker om att leva i.

Vägghängt sängbord

Ett nattduksbord som hängs på väggen kan göra underverk med ditt sovrum! Vägghängda bord ger ett luftigt och lätt intryck som gör att rummet känns större. En annan fördel med att hänga bordet på väggen är att du får ett lättstädat sovrum, utan ben att dammsuga runt. 

Sängbord med förvaring

Behöver du stuva undan små vardagssaker i sovrummet är en sängmöbel med förvaring passande. Bordet kan ha låda eller skåp, eller både och. En perfekt plats att gömma undan saker du vill ha nära till hands när du ska sova, eller när du vaknar. Din egen lilla vrå att ha dina favoritsaker i!

Hur högt ska ett sängbord vara?

Alla gillar och uppskattar vi olika, men vi föreslår att nattduksbordet är i samma höjd som bäddmadrassen. En hög kontinentalsäng kompletteras bäst med ett högt nattduksbord på minst 70 centimeter, medan en ramsäng utan ben inte kräver en hylla på mer än 30 centimeter. Med ett vägghängt nattduksbord kan du montera det i precis den höjd du vill.

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna
sebastian@mobelmastarna.se