ButikerKontakt

Sängbord

Inred ditt sovrum med ett sängbord och få en praktisk avställningsyta för det du vill ha nära till hands när du vilar. Passar ett klassiskt sängbord med ben dig bäst? Eller ett vägghängt, som gör dammsugningen smidig? Möbelmästarna har sängbord i olika stilar och material, funktionella sängbord med hyllor och lådor, trendiga sängbord i metall och klassiska sängbord i trä. 

Handla ditt sängbord hos Möbemästarna on-line eller i någon av våra fysiska butiker!

Mer om sängbord

Ett sängbord, även kallat nattduksbord är inte bara en praktisk förvaringsmöbel utan även en snygg inredningsdetalj i sovrummet. En yta där du kan förvara väckarklockan, mobilen och den trevliga boken du läser innan du somnar för natten. Det finns sängbord i olika varianter och färger, höga sängbord, sängbord med lådor, vägghängt sängbord och mycket mer kan du hitta hos oss på Möbelmästarna.

Vilket sängbord ska jag köpa?

De flesta sängbord passar till de flesta sängar och därför tycker vi du ska välja ett sängbord utifrån vad du tycker om. Det är en liten möbel, som man kan köpa på känsla. Vad tycker du är vackert? Vilken stil, material och färg mår du bra i? Sovrummet handlar om vila och välmående och Möbelmästarna har sängbord i olika stilar, material och färger, för att du ska hitta ett sängbord som hjälper dig att få den sovrumsmiljö som du tycker om att leva i.

Vägghängt sängbord

Ett sängbord som hängs på väggen kan göra underverk med ditt sovrum! Ett vägghängt sängbord ger ett luftigt sovrum och du känner att rummet är rymligt. Det är också en cool detalj i sovrummet, med ett sängbord som svävar ovanför golvet. En annan fördel med ett vägghängt sängbord är att du får ett lättstädat sovrum, utan ben att dammsuga runt. Möbelmästarna har snygga vägghängda sängbord i ek, mörk ek och vitpigmenterad ek. Du hittar också sängbord som är vägghängda i svart och vitt.

Sängbord för kontinentalsängar

Alla gillar vi och uppskattar olika, men vi ger dig gärna tips på att välja ett lite högre sängbord om du ska köpa ett sängbord till en kontinentalsäng. Kontinentalsängen är maffig och hög och ett högre sängbord kompletterar storleken bra. Vi brukar tänka att ett sängbord som är runt eller ner än 70 cm högt, passar fint. Ett annat bra komplement till sängen är ett vägghängt sängbord, som du kan montera var du vill på väggen.

Sängbord med förvaring

Behöver du stuva undan små vardagssaker i sovrummet, är ett sängbord med förvaring en passande möbel. Sängbordet kan ha låda, eller skåp, eller både ock. En perfekt plats att gömma undan saker du vill ha nära till hands när du ska sova, eller när du vaknar. Din egna lilla vrå att ha dina favoritsaker i!

Inred sovrummet med glädje och fantasi!

Det finns ingen regel om att man måste ha ett traditionellt sängbord för att kunna kalla det för sängbord. Det går lika bra att använda små byråer, stolar och pallar som ett sängbord. Detta kommer bara göra ditt hem mer unikt.