• ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK! (Just nu kan det vara längre leveranstider pga. den rådande situationen i Ukraina)
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Sundborn Karin Larsson blomsterhylla

Finns i flera färger

Den trappstegsformade blomsterhyllan är funktionalistiskt formgiven av Karin Larsson. Den har en stram, tydlig design. Hyllan har ett monumentalt uttryck och är vacker som ett konstverk i sig, men förstås förträfflig att placera vackra ting, böcker eller blommor på.

Karin var en hängiven brevskrivare och skrev ofta. Bara till hennes mamma finns över 600 brev bevarade, där hon bland annat skrev om familjelivet och sina planer med huset. I skrivhörnan finns hennes egenritade gröna blomsterhylla, som tillverkades av Sundborns snickare Arnbom.

Blomsterhyllan är tillverkad i furu. Vi vill att du ska få en känsla för träets skönhet i hyllan och därför skymtar furuträets ådring igenom färgen på möbeln. Blomsterhyllan finns i fyra färger: svart, vitt, grönt och rött. Hyllan är lackad och lätt att torka av.

Blomsterhyllan är tillverkad av Svensk Trädesign i Fristad, ett litet familjeföretag med gediget kunnande i möbelhantverk.

I ett samarbete med Carl Larsson-gården har vi på Möbelmästarna tagit fram en unik kollektion vackra möbler i direkt tolkning av möblerna från gården i Sundborn. En möbelserie med den karaktäristiska färgpaletten från Karin och Carl Larssons hem, framtagen för att platsa både i det klassiska och det moderna hemmet.

Möblerna har en träffsäker, tydlig design i personlig stil och är samtidigt funktionella och anpassade för att ha en självklar plats i dagens hem. Plocka delar som du tycker om och blanda fritt med andra möbler, både gamla som nya, för att i Larssonsk anda skapa din alldeles egna stil.
3 995 kr

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Grön
Bredd123
Djup25
Höjd97
MaterialFuru
LevererasMonterad
Tillverkad iSverige