2024 - 4 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Småbord

Fåtöljen behöver sitt lilla bord att ställa koppen på, ett större soffbord mår bra av att kompletteras med ett litet bord som är lätt att flytta runt efter dagens behov. Ett småbord är en praktisk avställningsyta, likväl som en fin detalj i rummet att inreda med. Inspireras av Möbelmästarnas breda utbud av fåtöljbord, lampbord, hörnbord och sidobord! Våra småbord finns i olika material, stilar och färger. Välkommen in i våra butiker eller handla online.

Var ska jag placera mina småbord?

Småbordens främsta fördelar är att de är lätta att flytta runt och de platsar nästan överallt. Du kan para ihop dem med större soffbord för en snygg sats-lösning, ihop med fåtöljen som smidig avlastning, eller som ett litet brickbord när maten serveras framför TV:n. Bara fantasin sätter gränser för vad ett sidobord kan vara!

Hur inreder man ett sidobord? 

Ett sidobord är lika mycket en del av inredningen som något att ställa prydnader på. Ett riktigt snyggt sidobord fungerar bra precis som det är, utan pynt på, så att du lätt får plats med tekopp och bok utan att riskera att saker ramlar i backen. Brickbord inreds perfekt med en liten blomvas eller ljusstake som förgyller rummet. 

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna
sebastian@mobelmastarna.se