• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Småbord

Fåtöljen behöver sitt lilla bord att ställa koppen på, ett större soffbord mår bra av att kompletteras med ett litet bord som är lätt att flytta runt efter dagens behov. Ett småbord är en praktisk avställningsyta, likväl som en fin detalj i rummet att inreda med. Inspireras av Möbelmästarnas breda utbud av fåtöljbord, lampbord, hörnbord och sidobord! Våra småbord finns i olika material, stilar och färger. Välkommen in i våra butiker eller handla online.

Vanliga frågor om småbord

Det kan vara svårt att veta vilken typ av bord som passar in i ens hem, men vare sig det gäller hörnbord eller lampbord så är du välkommen in i butiken där våra erfarna handlare hjälper dig på traven. Har du en fråga som du vill ha svar på direkt kan du fortsätta läsa där vi har sammanställt de vanligaste frågorna vi får in kring småbord, annars går det bra att maila oss på: kundtjanst@mobelmastarna.se

Var ska jag placera mina småbord?

Småbordens främsta fördelar är att de är lätta att flytta runt och de platsar nästan överallt. Du kan para ihop dem med större soffbord för en snygg sats-lösning, ihop med fåtöljen som smidig avlastning, eller som ett litet brickbord när maten serveras framför TV:n. Bara fantasin sätter gränser för vad ett sidobord kan vara!

Hur inreder man ett sidobord? 

Ett sidobord är lika mycket en del av inredningen som något att ställa prydnader på. Ett riktigt snyggt sidobord fungerar bra precis som det är, utan pynt på, så att du lätt får plats med tekopp och bok utan att riskera att saker ramlar i backen. Brickbord inreds perfekt med en liten blomvas eller ljusstake som förgyller rummet. 

Lys upp hörnan med dekorativa lampor

Ibland räcker inte taklampan till för, och ibland är den bara för stark. Vare sig du behöver ha en läslampa, arbetsbelysning eller bara lite mys är det bra med flera ljuskällor. Vad passar då bättre än en dekorativ lampa till ditt nya småbord? Inte mycket skulle jag säga! Kika här nedanför för våra mest populära modeller.

Småbord i alla varianter hos din Möbelmästare

Letar du efter ett lampbord, hörnbord eller andra små bord? Då är du välkommen in till din närmsta Möbelmästarbutik där en av våra otroligt kunniga kollegor hjälper dig att navigera genom sortimentet för att hitta rätt storlek, design och prisklass. Den lokala handlaren har tagit fram ett sortiment som är anpassat för närområden med egna modeller och varumärken, och det gör att varje butik är värd att besöka! Har du väl besökt en av våra butiker är vi övertygade om att du kommer tillbaka. Välkommen in!

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna
sebastian@mobelmastarna.se