2024 - 6 - 24

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Svensktillverkad

Kampanj

  • Hem
  • Leia soffbord

Leia soffbord

Oscarssons Möbel

Leia är ett soffbord i en tidlös design - lätt att förälska sig i för evigt! Formen är rund och mjuk. Konstruktionen är rejäl och stabil. Leia har en praktisk hylla, där du kan lägga det du vill ha smidigt tillhands i vardagen.

Soffbordet finns i vitoljad-, gråoljad-, brunoljad- och svartbestad massiv ask.

Kombinera fint med Leia fåtöljbord och Calpe sideboard!
Läs mer
9% RABATT
9 257 kr
10 285 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Välj Färg

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Asken har en fin ådring och vacker struktur. Historiskt sett har ask använts till hjul, skidor, redskap och verktygsskaft, på grund av sin styrka och seghet. Det gör också träslaget till ett utomordentligt bra material i möbler.

Ett runt soffbord är ett bra val av form på soffbord! För det första är det estetiskt tilltalande och bidrar till att skapa en mjukare känsla till ditt vardagsrum. Vidare är det en praktisk form, eftersom det inte har några skarpa hörn, som kan göra ont om man går in i dem. Det är också en användbar form, då soffbord som inte har några hörn kan vara lättare att placera i olika delar av rummet. Det kan också fungera bra bredvid en fåtölj som ett fåtöljbord. En annan fördel är att det skapar variation i ett rum. Rummet i sig är ofta rektangulärt, liksom många andra möbler. Då är det runda soffbordet ett bra sätt att bryta upp formerna, till mer varierade. Rummet sprider liv och lust!

Småland! Företag, liksom människor, kan formas av det sammanhang vi växer upp i. Vi är stolta över att samarbeta med Oscarssons, som tillverkar Leia. Företaget knyter an till den småländska hantverkartraditionen. Med hängivenhet och fokus på kvalitet formger och tillverkar de sina möbler, som vi alla sedan kan njuta av! Inspirerade av klassisk möbeldesign utforskar de formspråk och material med fokus på funktionalitet och vacker design. De använder levande material som bara blir vackrare med åren - något som vi är glada över att få presentera för dig som kund. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik