2024 - 4 - 16

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Fotpallar och sittpuffar

Fotpallar och sittpuffar

Puffar och pallar är mycket användbara möbel, som passar som mer än bara ett tillbehör till soffan. Förutom sin roll som fotpall kan den vid besök fungera som extra sittplats, och sittpuffen blir snabbt ett extra soffbord med en snygg bricka på för stabilitet. Det finns även sittpuff med förvaring där din trendiga inredningsdetalj får extraknäcka som gömsle för filtar och kuddar som ändå bör finnas nära vardagsrummets ytor. Vi har ett noggrant utvalt sortiment av olika fotpallar och sittpuffar, som passar i husets alla rum. Välkommen in!

Visar 15 av 22 st artiklar

Hur stor fotpall ska man ha?

Till en fåtölj rekommenderar vi att fotpallen har samma bredd som fåtöljen, och den får gärna matcha i färg och material också; exempelvis en fotpall i fårskinn till en fårskinnsfåtölj. Till soffan är det snyggt om fotpallen går i samma höjd eller är snäppet lägre, men bredden är lite svårare att ge generella tips för. Man kan utgå ifrån en sittkuddes bredd eller en sektion av soffan, men man bör tänka på att minst en person ska kunna sitta bekvämt på den.

Varför ska man ha en sittpuff?

Dels för att det är en trendig inredningsdetalj som lyfter och kompletterar alla ytor som känns lite kala och tråkiga - tänk bara vad en sittpuff i teddymaterial kan göra - men också för att det är så oerhört praktiskt att ha multifunktionella möbler. Ena dagen är den ett fotstöd, nästa en extra sittplats, och sen ett ryggstöd och bord för någon som sitter på golvet; kanske samtidigt som den erbjuder dold förvaring.

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna
sebastian@mobelmastarna.se