2024 - 6 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Brewerton TV-bänk

Brewerton TV-bänk

Rowico Home

Print this page
Med vilda naturen nära lever du med Brewerton tv-bänk! Den är tillverkad i vildeksfanér, som ger en stunning karaktär med synliga kvistar och märken. Det förstärker TV-bänkens uttryck av trä och natur. Alla skåpsluckorna öppnas med hjälp av push-open. Hela fronten kommer från samma planka i trädet vilket ger ett stilrent helhetsintryck. De tre flyttbara hyllplanen ger flexibilitet och perfekta förvaringsmöjligheter.

Den mångsidiga tv-bänken har hål för sladdar på baksidan och möbeln kan även användas som ett lågt sideboard.

Tv-bänk Brewerton är tillverkat i vildeksfanér på MDF. Detaljerna är i massiv ek och benen i pulverlackad metall. De har en modern sandstruktur.

I serien Brewerton ingår även ett sideboard.

Läs mer
7 995 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Ek
Bredd160
Djup40
Höjd56
Volym0.163
MaterialTrä, Metall
LevererasOmonterad
YtbehandlingLackad
Vikt45
Vikt inkl emballage49
MöbeltypMediamöbel
VarumärkeRowico Home

Detaljerad information

En TV-bänk är en oumbärlig möbel för alla som vill ha en organiserad och stilren underhållningsyta i sitt hem. Här är några anledningar till varför du borde överväga att köpa en TV-bänk:

Organisering: En TV-bänk ger en bekväm och organiserad plats för din TV och tillhörande elektronik. Du kan enkelt placera din TV på bänken, eller på väggen ovanför den och ha allt annat placerat under eller bredvid den, vilket gör det enkelt att hålla koll på alla dina kablar och enheter.

Stil: En TV-bänk ger också en möjlighet att förbättra ditt hem och din inredning. Det finns ett brett utbud av TV-bänkar att välja mellan, så att du kan hitta en som passar din personliga stil och smak.

Skydd: En TV-bänk kan också skydda din TV från skador och damm. Genom att ha din TV på en bänk kan du undvika att den utsätts för skador på golvet eller andra ytor i ditt hem.

Komfort: En TV-bänk kan också ge en bekväm tittupplevelse för hela familjen. Genom att placera din TV på en bänk som är i ögonhöjd med tittarna, kan du minska belastningen på nacken och ögonen och få en mer avslappnad tittupplevelse.

Sammanfattningsvis är en TV-bänk en oumbärlig möbel för alla som vill ha en organiserad och stilren underhållningsyta i sitt hem. Genom att välja en TV-bänk som passar din personliga stil och smak, kan du förbättra din inredning samtidigt som du skyddar din TV och skapar en bekväm tittupplevelse. 

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

  • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
  • Dammtorka regelbundet.
  • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
  • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play