2024 - 6 - 24

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Kampanj

  • Hem
  • CANE mediabänk 184 cm

CANE mediabänk 184 cm

Preppa för ett städat och stiligt vardagsrum! Låt oss visa en superstilig och trendigt stram tv-bänk, som ger mycket förvaring; Cane. Den passar perfekt till dig som vill ställa undan saker så att de göms. Intrycket i rummet blir städat och stilrent och ger plats för andra detaljer som är vackra att se på!

Detta är den större versionen av Cane mediabänk och den finns också i en mindre kombination. Mediabänken har tre lådor med pusch-open-funtkion och en öppen hylla. Cane är tillverkad i svartbetsad ek. Benen är i svartlackad metall.

I kollektionen ingår även en liten mediabänk, matbord, sideboard och skåp.
Läs mer
15% RABATT
9 503 kr
11 180 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

En TV-bänk är en oumbärlig möbel för alla som vill ha en organiserad och stilren underhållningsyta i sitt hem. Här är några anledningar till varför du borde överväga att köpa en TV-bänk:

Organisering: En TV-bänk ger en bekväm och organiserad plats för din TV och tillhörande elektronik. Du kan enkelt placera din TV på bänken, eller på väggen ovanför den och ha allt annat placerat under eller bredvid den, vilket gör det enkelt att hålla koll på alla dina kablar och enheter.

Stil: En TV-bänk ger också en möjlighet att förbättra ditt hem och din inredning. Det finns ett brett utbud av TV-bänkar att välja mellan, så att du kan hitta en som passar din personliga stil och smak.

Skydd: En TV-bänk kan också skydda din TV från skador och damm. Genom att ha din TV på en bänk kan du undvika att den utsätts för skador på golvet eller andra ytor i ditt hem.

Komfort: En TV-bänk kan också ge en bekväm tittupplevelse för hela familjen. Genom att placera din TV på en bänk som är i ögonhöjd med tittarna, kan du minska belastningen på nacken och ögonen och få en mer avslappnad tittupplevelse.

Sammanfattningsvis är en TV-bänk en oumbärlig möbel för alla som vill ha en organiserad och stilren underhållningsyta i sitt hem. Genom att välja en TV-bänk som passar din personliga stil och smak, kan du förbättra din inredning samtidigt som du skyddar din TV och skapar en bekväm tittupplevelse. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik