2024 - 4 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Leathermaster Scandinavia

Leathermaster Scandinavia

”Professionell Solutions for Everyday Situations” är Leathermaster Scandinavia. Deras produkter för professionell möbelvård finns för de flesta material som du har i dina möbler, så som trä, läder, textil, glas och marmor. Tillverkningen av Leathermaster Scandinavias produkter sker i Sverige. Verksamheten och och ledningssystem är certifierade enligt standard 9001-kvalitet och 14001-miljö och arbetet bygger på ständiga förbättringar och målsättningar inom kvalitet och miljö. Leathermaster Scandinavias produkter och förpackningar har så liten miljöpåverkan som möjligt.

Unna dig att vara rädd om din möbel och ta hand om den på ett enkelt sätt med Leathermaster Scandinavias smidiga produkter!

Ledande möbelvård sedan 1985

När Leather Master grundades i Göteborg år 1985 var de först i världen med skyddande läderrengöring, och de är än idag marknadsledande inom sin bransch. En del av framgången är att de inte ta fram halvdana universallösningar, utan varje recept löser sitt problem - och det riktigt bra. Produktionen sker fortfarande i Göteborg med lager i Trollhättan. 

Hållbar möbelvård

Leather Masters verksamhet är ISO-certifierad inom kvalitet och miljö, och arbetar ständigt för att nå nya målsättningar. Produkterna och förpackningarna är framtagna för att ha så liten miljöpåverkan som möjligt. De håller även kurser och utbildningar för såväl möbelbutiker, tapetserare, garverier och bilrekondare för att se till att material rengörs, vårdas och repareras för maximal livslängd.